Kodin arvoista välittämistä

Jokainen koti löytää asukkaansa

Kiinteistön­välitys – Turku & Varsinais-Suomi

Rehellistä ja laadukasta kiinteistönvälityspalvelua nykypäivän menetelmillä. Lockmer LKV on turkulainen yritys, joka palvelee asiakkaitaan Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella – tarvittaessa kauempanakin. Toimintamme lähtökohtana on ammattitaito ja vankka kokemus alalta.

Lue lisää »

Näin toimimme

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidon lisäksi nykypäivän menetelmät asuntokauppaan. Panostamme yksilölliseen asiakaspalveluun ja sovimme näytöt pääsääntöisesti tapauskohtaisesti. Kuvautamme kaikki kohteemme Suomen Asuntokuvauksen toimesta, jolla takaamme parhaat mahdolliset kuvat kodistasi myyntiä varten. Perinteisten kuvien lisäksi tarjolla on mm. ilmakuvaus tai asunnon virtuaaliesittely. 

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Harry Lockmer

Olen 41-vuotias kiinteistönvälityksen kokenut ammattilainen. Kotipaikkanani on Turku. Kiinteistönvälityksen parissa olen työskennellyt jo 15 vuotta, ja yrittäjänä alalla olen toiminut vuodesta 2015. Olen suorittanut kattavasti alaan liittyviä koulutuksia. 

Työssäni luotan rehelliseen ja avoimeen toimintamalliin, jossa asiakas on keskipisteessä. Kerron aina realistisen näkemykseni kodin arvosta ja markkinatilanteesta, niitä kaunistelematta. Asunnon myynti on kiinteistönvälittäjän ja myyjän yhteinen prosessi, jossa rehellisyydellä on iso arvo, kun tavoitellaan parasta mahdollista lopputulosta.

Seuraa meitä

Lockmer LKV         lockmerlkv

Kodin arvoista -blogi

Harry Lockmer

Asuntomarkkinoiden kevät on alkanut!

Toukokuun alkupuolella kesäinen lämpöaalto pyyhkäisi ylitsemme sulattaen viime kuukausien kalseuden kangistamat hymyt. Sama ilmiö on havaittavissa myös asuntokaupassa.

Myymässä asuntoasi?

Me välitämme »