Kirsi Aho

Lockmer LKV

Kirsi Aho

Olen toiminut kiinteistö­välityksen parissa jo yli 10 vuotta. Alalle minut veti aito kiinnostus: seurasin asunto­markkinoita jo ennen uraani, ja myytävien asuntojen tarkistus olikin jo muodostumassa miltei pakkomielteeksi. Vahva tietotaito ja aluetuntemus takaavat sen, että hinnat tulevat kuin apteekin hyllyltä. Jos minun olisi valittava jokin toinen ammatti, olisinkin varmaan taksikuski – tunnen Turun läpikotaisin! 

Pidän tätä kiinnostusta vahvuutenani: asiakkaat huomaavat aidon mielenkiintoni heidän kotiaan kohtaan. Pyrin aina nostamaan parhaat puolet esiin asunnosta kuin asunnosta, oli kyse sitten perus­kuntoisesta kerrostalo­yksiöstä tai merenranta­lukaalista. Jokainen asunto kyllä löytää oman asukkaansa. 

Ihmisenä olen avoin, asiakaslähtöinen ja helposti lähestyt­tävä. Pystyn asettumaan toisen asemaan ja kuuntelemaan, mitä hänellä on sanottavanaan. Olemaan läsnä. Nautin todella työstäni, ja olen iloinen siitä, että se välittyy asiakkaille asti. Olen nimittäin saanut sydäntä lämmittäviä kommentteja siitä, että asiakkaasta tuntuu kuin olisimme tunteneet aina, ja että olen oikeassa työssä. Asiakas­kohtaamiset, erilaiset kodit ja uuden oppiminen todella ovat tämän työn suola. 

Bisnestä voi tehdä myös hyvällä mielellä, ei vain tiettyihin raameihin rajattuna!